Sopar de Germanor Estament

El dia 20 d'abril d'enguany, com és costum, proper a la DIADA DE SANT JORDI, l'Estament havia de celebrar el tradicional Sopar d'Imposició.

142

Aquesta vegada i degut als moments difícils actuals, diversos membres de l’Estament vam creure oportú fer un Sopar de Germanor en comptes del Sopar de Gala i posterior ball com era habitual.

Es va celebrar en el Saló Restaurant de l’Hotel H10 CASANOVA, on es va servir un còctel de benvinguda. Posteriorment, el Cap de Protocol va iniciar l’Acte amb unes paraules que van recordar la història i la simbologia de la creu de l’Estament. Seguidament, es va fer el lliurament de credencials i condecoracions als nous membres, els quals van ser convidats a l’Acte de la XXIª Investidura del proper any, on seran Investits i se’ls imposarà les corresponents condecoracions.

Es va clausurar l’Acte amb l’Himne Nacional de Catalunya i, després de la tradicional foto de família, es va donar inici al sopar que va ser exquisit i que els comensals van elogiar per la seva qualitat a més del molt bon servei. A les postres va haver una sorpresa, quan alguns membres es van aixecar i van passar per les taules per obsequiar a totes les senyores amb una rosa de Sant Jordi. A continuació, el Gran Mestre va agrair a tothom la seva assistència, i va felicitar els nous cavallers. Tot seguit, aixecant la copa, va oferir un brindis per l’Estament, els seus Cavallers i Madones i per Catalunya.

Cal destacar de l’esdeveniment el bon ambient i cordialitat en què es va desenvolupar aquest, realment mai més ben dit, Sopar de Germanor, que es va donar per finalitzat ja entrada la matinada.