Sopar Nadalenc i de Germanor, Presentació Cartulari 25

Aquest CARTULARI 25 ha estat un número molt especial, tal com vam dir en l'anterior edició quan anunciàvem que serien UNES NOCES DE PLATA LITERÀRIES ! i que hauríem de celebrar-ho. Doncs així ho vam fer, però dins de les possibilitats que dóna aquest temps tan complex.

121

Per donar-li a l’acte un to de celebració, de festa, vam comptar una vegada més amb la presència del bon amic i excel·lent humorista “Grouxo” que ens va fer de “mestre de cerimònies” i  que durant la vetllada va posar un somriure a tots els presents.

Vàrem començar gaudint d’un excel·lent sopar  a l’Hotel EVENIA ROSELLÓ. Després de les postres i els torrons acompanyats del cava amb el seu corresponent brindis,  tot seguit  la directora de la revista va pronunciar unes paraules de lloança al CARTULARI 25, i va recordar que era el resultat de 12 anys de treball  de l’equip que col·labora en l’edició d’aquesta segona època. Va comentar també entre altres coses, la visita que l’Institut va fer a Montserrat, que va quedar reflectida en la portada d’aquest número amb un monogràfic dedicat a Montserrat, Cor de Catalunya, com  va  saber expressar tan bé la nostra amiga Joana en el seu reportatge.

Cal destacar les pàgines centrals del CARTULARI número 25, amb el títol “RECORDANT LES EFEMÈRIDES”.  I recordem que el número 0, de la primera època,  es va editar a la primavera de l’any  1987!. Quasi res! La nostra revista  aquest 2012 complirà 25 ANYS !

Tot seguit, després del parlament es van lliurar els diversos CARTULARIS als assistents. I com és costum no podia faltar el sorteig de regals, en el qual, en aquesta ocasió, l’amic Àngel va comptar amb l’eficaç ajuda del nostre amic “Grouxo”. Amb aquest “tàndem” va ser força difícil deixar de somriure i van aconseguir que imperés el bon humor.

Amb aquest to festiu es va donar per acabat l’acte d’entrega d’aquest CARTULARI especial número 25.