Acte d’Imposició a l’Hotel Claris

Acte d’Imposició de Condecoracions a Cavallers i Llaços a Madones

157

Es va celebrar el passat 26 d’abril a l’Hotel Claris de Barcelona, on els assistents van ser rebuts amb un exquisit còctel al Museu de l’Hotel, en el qual es pot admirar una preuada col·lecció d’art egipci antic.

Seguidament en el Saló Vedruna, on els membres del Consell Suprem van donar la benvinguda als invitats, es va iniciar l’Acte d’Imposició amb la lectura d’un resum de la història i la simbologia de la Creu de l’Estament.

Tot seguit es van lliurar les condecoracions i credencials als nous Cavallers i Madones així com als ascensos. Els nous membres van ser convidats a la seva Investidura l’abril de l’any vinent. Per fer la cloenda es va interpretar l’Himne Nacional de Catalunya.

Un cop finalitzat l’Acte i després que els nous Cavallers i Madones es fessin la foto de grup, es va donar inici al Sopar de Gala, en el mateix saló, que com sempre va venir acompanyat d’un immillorable servei.

A les postres es va lliurar a l’Estament una obra gràfica original, representació de Sant Jordi, per gentilesa del reconegut pintor brasiler Otto Cavalcanti, amb edició numerada i firmada per l’artista.

El Gran Mestre va agrair el lliurament de l’obra amb aquestes paraules: “Agraeixo aquest Sant Jordi en principi per la seva qualitat artística i originalitat i d’altra banda pel significat que té pel fet de ser el Patró de Catalunya i de les Ordes de Cavalleria.

Posteriorment es va iniciar el ball amb un gran èxit de participació, que va concloure ben entrada la matinada.