DINAR NADALENC I PRESENTACIÓ DEL CARTULARI 49

16 de desembre de 2023 al Restaurant 9NINE, de Barcelona

25

Com en anys anteriors per aquestes dates us emplacem a la celebració del tradicional DINAR NADALENC I DE GERMANOR. Se celebrarà el pròxim 16 de desembre, dissabte, i tindrà lloc al RESTAURANT 9 NINE, al carrer de València, 334 (cantonada passatge del Mercat) de Barcelona.

Després d’una exhaustiva recerca per tal de poder trobar un restaurant que tingués un saló privat, amb la capacitat pel nombre que acostumem a ser, ja que amb el sorteig de regals i la presentació del Cartulari no podem optar per un saló comú als altres comensals, i que alhora tingui una bona relació qualitat-preu, hem escollit aquest, per les seves bones referències. El canvi ens agrada fer-lo de tant en tant per conèixer nous restaurants i una cuina diferent i perquè així ens resulti més variada i atractiva la trobada. Esperem que l’escollit complirà amb les nostres expectatives, ja que treballen amb productes frescos del proper mercat de la Concepció i disposen d’un espai modern i acollidor.

Un cop acabat el dinar i com és costum es passarà a fer la presentació i lliurament del CARTULARI número 49. Després del lliurament, continuarem fent el festiu sorteig de regals, en el qual col·laboren els assistents al dinar amb la seva aportació de regals. Entre tots ells se sortejarà, com en anys anteriors, el tradicional lot de productes catalans nadalencs.

La trobada serà a les 14:00 hores al Restaurant, on se servirà una copa de benvinguda.

Us hi esperem per passar-ho, com sempre, amb bona camaraderia i alhora us desitgem

Bones Festes!

Preu : 55 € –

Els que hi esteu interessats, envieu un email a traves del CONTACTE i us enviarem la carta amb tots els detalls del menú.

La reserva es tancarà el dia 11 de desembre.