SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI N 48

Celebrat el dia 30 de juny de 2023 a l’Hotel Iberostar Selection Paseo de Gracia de Barcelona

16

SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI N 48 

Aquesta vegada vam escollir un espai nou per celebrar el Sopar d’Estiu, el lloc escollit va ser l’Hotel IBEROSTAR SELECTION PASEO DE GRACIA situat al bell mig de la plaça Catalunya de Barcelona, amb unes magnífiques vistes que es podien veure des del balcó-terrassa. Va ser una bona troballa, amb un espai molt agradable i un servei impecable.

En aquesta ocasió el dia va coincidir amb el 95 aniversari del president de l’Institut, en Jaume Bertomeu. I a les postres els assistents van homenatjar el president amb el lliurament de diversos obsequis, en què hi van contribuir molts dels amics de l’Institut.

Entre els regals hi va haver una magnífica cistella amb diverses plantes, un quadre amb la caricatura d’en Jaume, creat per l’amic Manel Esteban, i una mini estada en un balneari. Visiblement emocionat per tantes sorpreses, va dirigir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. I també va haver-hi el tradicional pastís amb espelmes i no podia faltar el brindis de tots els assistents.

Després d’aquest emotiu parèntesi es va passar a presentar el Cartulari 48 i el seu lliurament. Junt amb aquest Cartulari 48, en què sortia reflectida la visita al Monestir de les Avellanes, es va lliurar també el núm. 32, el qual contenia un ampli reportatge sobre una anterior visita que l’Institut havia fet al monestir.

I per finalitzar, com és costum. no podia faltar el sorteig de regals i cloenda de l’acte.

Una nit per recordar…