EL JACIMENT EXCAVAT A MATARÓ NO ÉS VISIGÒTIC

28

EL JACIMENT EXCAVAT A MATARÓ NO ÉS VISIGÒTIC

Contràriament a la teoria defensada per Quim Garcia, al capdavant dels arqueòlegs municipals, el jaciment de Ca la Madrona, al polígon de Mata-Rocafonda de Mataró, no és visigot, no hi ha cap temple i ni presenta cap característica que el converteixi en únic a Catalunya.

Tres anys després de començar a treballar en el jaciment, el passat 21 de novembre, l’equip de l’empresa Baula, per boca del seu director Jordi Ardiaca ha conclòs sense cap dubte, que és de l’època tardoimperial romana. Hi ha dos cellers amb diferents elements singulars per a la producció de vi i també una necròpolis de diferents èpoques, però consta el seu abandó abans de l’entrada visigòtica en el segle VI.

Jordi Ardiaca, director de l’excavació al jaciment de Ca la Madrona

.