SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI N 44

Celebrat el 2 de juliol de 2021 al Restaurant Asador del Mar, de Barcelona

83

Per Lluïsa Goberna

SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ DEL CARTULARI número 44

Amb aquest Sopar d’Estiu per presentar el Cartulari n 44 hem reprès aquests tradicionals sopars i dinars, ja que el desembre de 2020, com tots sabeu, no es va poder celebrar el Dinar de Nadal, a causa que la pandèmia estava en el seu punt més crític.

En aquesta ocasió van ser el doble d’assistents que en l’anterior sopar de juliol del 2020, ja que la situació semblava més benigna gràcies al gran nombre de vacunacions. Encara que no era del tot cert, ja que en dies posteriors va tornar a pujar el nombre de persones afectades, sobretot entre la gent més jove. Esperem que quan aquestes pàgines surtin a la llum el desembre de 2021, ja puguem parlar d’una forma més optimista.

El sopar el vàrem celebrar, igual que l’any passat, al Restaurant Asador del Mar, ja que havíem quedat contents. Aquesta vegada tampoc ens va defraudar. En un espai força acollidor, que junt amb el tracte i l’àpat, que van ser excel·lents, vam poder gaudir d’una vetllada molt agradable després de tant de temps de no poder trobar-nos en una reunió d’amics de l’Institut.

Al finalitzar les postres i després d’aixecar la copa amb què el president va fer el tradicional brindis, es va repartir el Cartulari 44 entre els assistents, com és costum.

Aprofitant l’acte es va parlar de les properes visites que estaven programades des de fa ja temps, però que a causa de la pandèmia es van haver d’ajornar.

Aquesta vegada no vam trobar adient encara fer el sorteig de regals, però l’amic Manel Esteban ens va donar la sorpresa en portar dos dibuixos fets per ell per tal que se sortegessin. Eren la representació de Sant Jordi lluitant contra el virus, un d’ells amb la batalla guanyada al maleït bitxo. Va ser una nota simpàtica. Confiem que puguem tornar a fer el sorteig que animava tant els sopars i alhora ajudava a recaptar fons per poder editar i enviar els Cartularis.

Desitgem que el proper Dinar de Nadal, quan presentem el Cartulari 45, tornem a celebrar-lo ja sense virus i, per tant, amb molta més tranquil·litat.