SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI 42

Celebrat el 23 de juliol de 2020, al Restaurant Asador del Mar de Barcelona

133

SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI 42  –  Especial COVID-19  

Per Lluïsa Goberna

SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI 42 – ESPECIAL COVID-19

Aquest any 2020 ha estat tot molt complicat a causa de la pandèmia i el sopar que l’Institut celebra normalment a últims de juny per presentar el Cartulari va haver de ser posposat i finalment es va celebrar el 23 de juliol.

Tampoc aquesta data va ser fàcil, ja que en aparèixer diversos rebrots, les normatives de les autoritats sanitàries van reduir bastant els actes socials.

Vam tenir dubtes de fer l’acte aleshores o posposar-lo novament al setembre. Però finalment vam decidir tirar-lo endavant i així no allargar més la presentació del Cartulari, que l’Institut ja havia editat al juny.

Com és lògic, tenint en compte les dates i per causa de la COVID, l’assistència fou minsa, però va ser a pesar de tot un sopar amb molt bon ambient i creiem que va ser una bona decisió per al bon funcionament de l’Institut, ja que la perspectiva futura tampoc estava massa clara.
Després d’un excel·lent àpat al restaurant Asador del Mar, en un ambient força agradable, va haver-hi un breu parlament tot explicant la situació amb la qual havíem de conviure i seguidament es va lliurar el Cartulari als assistents.

Com a conseqüència de les condicions especials de prevenció, en aquesta ocasió no va haver-hi el tradicional sorteig de regals. Però com el 23 d’abril, com tots sabeu, no es va poder celebrar Sant Jordi pel fet d’estar confinats i en plena crisi de la pandèmia, es va traslladar a aquest dia 23 de juliol, això si, amb moltes prevencions i molt limitat. Per aquest motiu, per recordar la nostra Diada, l’Institut va obsequiar amb el llibre “Cathelonia” i una rosa blanca, que es va sortejar entre els assistents.

El president va alçar la copa per fer un brindis tot demanant que el proper acte es pugui fer amb més “normalitat”.

Va ser una trobada d’amistat i camaraderia, única per les difícils circumstàncies, i estem molt agraïts a tots els que hi van participar pel seu suport en compartir aquest sopar, que en aquesta ocasió va ser molt especial i alhora històric, en què quedà reflectit l’ús de les mascaretes com a testimoni.