Sopar Nadalenc Presentació Cartulari 27

En aquesta ocasió ho vam celebrar a l'Hotel H10Casanova, ja que teníem bon record d'anteriors ocasions en què hi havíem celebrat altres actes.

131

Abans de començar el sopar, per cert magnífic, es va servir una copa de benvinguda al lounge-bar de l’hotel. El sopar es va celebrar al confortable saló-restaurant, decorat amb molt bon gust per a les Festes Nadalenques.

A les postres es va fer el tradicional brindis, amb el desig d’unes Bones Festes, i es va fer palesa la cordialitat i la germanor dins d’un bon ambient.

Acabat el sopar, en Jaume Bertomeu va fer un breu discurs en què va lloar el Cartulari que es lliuraria a continuació. Era el número 27, o sigui que la nostra revista té, doncs, més d’un quart de segle, com ja sabeu tots, però sempre és bo recordar-ho; el primer es va editar l’any 1987.

Seguidament, la Lluïsa va fer la presentació del Cartulari, en la qual va explicar els diferents articles i va anomenar els seus autors. Per acabar, va fer esment de l’amiga Marcel·la Mestre, ja que en aquest Cartulari sortia com a record la darrera fotografia que es va fer amb nosaltres.

Després del lliurament de la revista es va donar pas a l’acostumat sorteig de regals a càrrec de l’amic Àngel, que aquesta vegada va tenir l’ajut de la nostra amiga i col·laboradora, Maribel Gallèn. Tots dos el van portar a terme amb força bon humor. En aquesta ocasió la sort també la va acompanyar, ja que a ella i al seu marit en Lluís Teruel els va tocar la magnífica panera de Nadal.

Passada ja de llarg la mitjanit, unes paraules de cloenda van donar per finalitzat  l’acte.