Sopar Nadalenc Presentació Cartulari 31

La celebració va tenir lloc el el 20 de desembre de 2014 a l’Hotel Granados 83, en un confortable i selecte saló amb una decoració única, uns esplèndids mosaics romans, originals

109

No podem deixar de fer menció també de la decoració nadalenca de les taules, en què els elements decoratius eren d’un excel·lent bon gust i elegància.

Com és costum, els assistents van ser rebuts en el mateix saló amb una copa de benvinguda. Un cop asseguts tots els comensals, es va iniciar l’acte de lliurament de diplomes al membre de l’Institut i redactor del Cartulari, en Jordi Sotorra. Jaume Bertomeu, president de l’Institut, li va fer el lliurament del diploma del títol d’Acadèmic de l’Institut, per la seva tasca d’investigació. Tot seguit se li va lliurar un segon diploma que va rebre de mans de la directora del Cartulari, Lluïsa Goberna. Aquest segon títol va ser-li lliurat en reconeixement de la seva tasca en pro de la cultura i la llengua catalanes.

Després d’unes paraules de cloenda de l’acte per part del president, va començar el sopar.. Com l’anterior vegada que vam ser en aquest hotel, en la presentació del  Cartulari número 30, en aquesta trobada vam gaudir també d’un servei excel·lent.

A les postres, el guardonat, en Jordi Sotorra, va dirigir unes emotives paraules als assistents, amb què va fer una breu síntesi del seu bagatge com a investigador i alhora va agrair els reconeixements atorgats.

Tot seguit es va fer la presentació del Cartulari número 31, que, com és habitual, va ser lliurat als assistents.

No podia faltar el tradicional sorteig de nombrosos regals aportats entre tots, entre els quals figurava una magnífica cistella amb productes nadalencs, que va tocar a la nostra amiga M. Josep Guivernau i que va rebre amb una forta exclamació de sorpresa i de gran alegria.

Acabada aquesta breu crònica del Sopar Nadalenc i de Germanor, només ens resta esperar tornar-nos a trobar en la presentació del proper CARTULARI, en la que, de ben cert,  tornarem a gaudir tots plegats, d’una nova i excel·lent vetllada.