Sopar Nadalenc Presentació Cartulari 29

Seguint una llarga tradició de fa molts anys, a prop de les dates de Nadal, el passat 20 de desembre de 2013, l'Institut va celebrar el Sopar de Germanor i Presentació del Cartulari, que en aquesta ocasió va ser el número 29

97

El sopar va tenir lloc al confortable ZINC-BAR, de l’Hotel Villa Emilia de BCN, en un espai decorat amb una combinació de mobiliari de disseny molt encertada. Amb la calidesa d’una llar de foc i acompanyats pel so d’una bona música de piano en viu vam degustar un excel·lent sopar amb un servei immillorable.

Els assistents van ser rebuts amb la tradicional copa de cava de benvinguda. Aleshores, un cop finalitzat el sopar,  van començar els diversos parlaments. El president de l’Institut va saludar i agrair l’assistència  al Sopar Nadalenc al senyor Ángel García Valero, president de l’Archicofradia de Malta “ad honorem” i al senyor Miguel Alemany, delegat per Catalunya de l’Orde de San Eugenio de Trebisonda.

Després d’unes breus paraules es va fer la presentació del Cartulari número 29, en què s’explicà, com és habitual, el seu contingut. Seguidament és va lliurar als assistents uns exemplars del mateix.
Més tard va començar el sorteig de regals en què, com no podia faltar en aquestes dates, es va rifar una esplèndida caixa amb un complet lot de productes nadalencs, així com vàries litografies de diversos pintors, entre d’altres nombrosos regals aportats pels assistents a l’acte.

El sopar va tenir un bon ambient de cordialitat com és habitual en les nostres trobades. Cal ressaltar que en la trajectòria que portem en l’organització d’aquests sopars, principalment per presentar les diverses edicions del Cartulari, també han tingut un valor afegit, com és l’enfortiment dels llaços d’amistat entre els assistents durant tots aquests anys.

En el proper Sopar de juny de 2014 es farà la presentació del Cartulari número 30 corresponent al 1er semestre, amb el qual celebrarem els 15 anys d’edició de la segona època.