DINAR NADALENC I PRESENTACIÓ CARTULARI n. 47

Celebrat el dia 17 de desembre de 2022 al Restaurant Via Granados de Barcelona

29

DINAR NADALENC I PRESENTACIÓ CARTULARI n. 47 

Vam iniciar la vetllada, com és costum, amb la copa de benvinguda, tot esperant l’arribada dels assistents al dinar, que en aquesta ocasió vam tornar a celebrar al Restaurant Via Granados, ja que la vegada anterior havíem quedat força contents.

Després d’un excel·lent àpat festiu, arribada l’hora de les postres i per iniciativa del president, tothom va aixecar la copa per fer un brindis per desitjar-nos unes bones Festes Nadalenques i una bona entrada d’Any 2023.

A l’hora de presentar el Cartulari n. 47, amb un total de 94 pàgines, nombre rècord dels publicats fins ara, es va recordar que el primer de la segona època, de 1999, s’havia publicat amb només 20 pàgines.

Després del lliurament dels Cartularis entre els assistents, es van posar a la venda els números per a la rifa, que aquesta vegada encara va ser més divertida, ja que l’amic Àngel Gordon ens va fer riure i va animar la vetllada amb el seu humor, i fins i tot va fer que dos dels assistents iniciessin un breu però festiu ball.

Seguint la tradició, aquesta vegada també es va rifar la típica panera de Nadal.

Per acabar, el nostre amic Manel ens va donar informació sobre les properes visites que tenia ja en cartell.

I aquí s’acaba la petita crònica d’aquest Dinar Nadalenc. Esperem trobar-nos en la propera convocatòria.