VISITA a lA TORRE GLÒRIES

El dissabte 15 d’abril de 2023

16

Hem preparat una visita que creiem que us pot agradar, ja que és una proposta per conèixer Barcelona des d’una altra perspectiva.

El dissabte 15 d’abril anirem a visitar la TORRE GLÒRIES, on podrem veure primer, l’HIPERMIRADOR. Aquest és un espai dinàmic en el qual si troben instal·lacions artístiques elaborades a partir de la recopilació de dades de BCN en temps real, que vol presentar a la ciutat com un organisme viu. Es combina art, música, tecnologia, divulgació científica i audiovisuals de gran format. Tot l’espai està dividit en quatre instal·lacions, Pròleg, Barcelonins, Atmosferes, Ritmes i Sirena.

Després pujarem al MIRADOR de la planta 30, a 125 metres d’altura per veure una visual de 360°, amb una panoràmica única de la ciutat.

Un cop a dalt veurem també l’espectacular obra d’art de Tomas Saraceno “Cloud Cities”, que està suspesa dins de la cúpula.

Una visita completa amb el plaer de mirar Barcelona des de dalt i alhora amb el descobriment cultural i científic. Farem la visita amb audioguia.

Acabada la visita anirem a dinar al Restaurant Four Corners ubicat a l’Hotel The Hoxton, on si fa bon dia, possiblement podríem fer l’àpat a la terrassa.

El dia 10 d’abril ens donaran el menú perquè puguem escollir els tres plats, primer, segon i postres. Els que us hàgiu apuntat us farem arribar un email perquè escolliu els plats.

Després del dinar anirem al Muhba, Oliva Artés, on veurem una exposició de vehicles històrics de bombers de BCN on ens faran una explicació i en sortir podem donar un petit passeig pel jardí-parc del voltant.

Com podeu veure és una sortida, dins de Barcelona, força atractiva.

La reserva finalitzarà el mateix dia 10 d’abril. Us agrairíem que els que estigueu interessats, ens ho digueu al més aviat possible.

Informació i reserves: Lluïsa 667 760 309

Preu tot inclòs: 36 €