SORTIDA CULTURAL A BALAGUER I EL SEU ENTORN

Els dies 6 i 7 de maig de 2023

SONY DSC
21

La sortida serà els dies 6 i 7 de maig, dissabte i diumenge respectivament.

Us adjuntem el fulletó definitiu, confeccionat per en Manel Esteban, amb tota la informació, detalls de la sortida, horaris, hotel i visites del recorregut que farem per Balaguer i els seus entorns.

Mireu en detall tota la informació adjunta, ja que podreu veure que visitarem llocs força interessants i curiosos que sempre ens busca en Manel. Veureu que està posat de portar una llanterna, però aquesta vegada no fa falta que la porteu.

A Balaguer i al Monestir de Santa Maria de les Franqueses tindrem com a guia en Jaume Marvà, que ja coneixem, pel fet que ens va fer de guia durant una anterior visita que va fer l’Institut a Agramunt.

Veureu que han canviat el punt de trobada de l’autocar, en el mateix carrer Trafalgar, però més enllà. Trobareu l’adreça nova en el fulletó.

Per RESERVES i més informació us poseu en contacte amb la Lluïsa en el mòbil 667 760 309.

Demanem que els que hi esteu interessats en la sortida féu la reserva per telèfon, per email o per WhatsApp, al més aviat possible, ja que a l’hotel, per les habitacions reservades, com per l’autocar, necessitem saber les places. El pagament cal fer-lo abans del dia 28 d’abril.

Preu per persona tot inclòs: Autocar, (incloses despeses xofer), hotel (una nit) dinar, sopar i esmorzar, restaurant, entrades i guies dels llocs on visitarem, etc.

En habitación doble:  169.- €

En habitació  individual: 187.-

Fulletó informatiu