RESTES MEDIEVALS A LA VIA LAIETANA

20

Les obres de la Via Laietana destapen noves restes medievals

Les obres de la Via Laietana han tornat a destapar, a principis de febrer de 2023, vestigis d’una Barcelona ja desapareguda. Si fa uns mesos van aflorar les restes d’un antic monestir de monges del segle XIII al carrer de Jonqueres, aquests dies els arqueòlegs treballen en una altra troballa arqueològica en la plaça Antoni Maura, en el costat que condueix a l’avinguda de Francesc Cambó. De moment no es disposa de moltes dades ja que encara els experts no han acabat l’excavació i tracten d’obtenir més informació, però fonts municipals confirmen que les restes descobertes són de l’època medieval i moderna. En concret, es tracta de murs, paviments i alguna sitja – espai subterrani d’emmagatzematge de cereals.

Troballes medievals a les obres de Via Laietana