SOPAR D’ESTIU PRESENTACIÓ CARTULARI N 46

Celebrat el 2 de juliol de 2022 a l’Hotel Catalonia Eixample 1864, de Barcelona

52

SOPAR D’ESTIU

Presentació CARTULARI n 46

En aquesta ocasió vam celebrar el sopar a l’esplèndida terrassa de l’Hotel Catalonia Eixample 1864.

En aquest espai força adient per a una nit d’estiu, rodejats de vegetació, a tocar de la piscina, amb una bonica panoràmica de Barcelona i amb un molt bon servei per part del personal de l’hotel, vam degustar un excel·lent sopar i vam gaudir d’una agradable vetllada.

Després del sopar i de fer el brindis habitual en aquestes trobades, la part emotiva va ser quan, en la presentació del Cartulari 46, l’amic Àngel ens va llegir el recordatori dedicat al nostre estimat amic Jordi Sotorra, que com sabeu ens va deixar el passat desembre de 2021. Després de la lectura se li va dedicar un fort aplaudiment.

Seguidament, es van lliurar els cartularis i es va donar pas al sorteig de regals. A més a més de tots els  regals aportats pels assistents al sopar, l’Institut va sortejar 4 col·leccions de Cartularis antics, amb el propòsit que els membres més recents puguin tenir coneixement de totes les activitats anteriors i de la trajectòria de l’Institut.

En finalitzar, l’amic Manel, tal com ens té acostumats, ens va donar informació de les diferents propostes de les sortides culturals que estava programant.