DINAR NADALENC I DE GERMANOR I PRESENTACIÓ CARTULARI N 45

Celebrat el 18 de desembre de 2021 al Restaurant Via Granados, de Barcelona

26

En aquesta ocasió, sí que hem pogut celebrar el Dinar Nadalenc, ja que l’anterior no es va poder fer a causa de les fortes restriccions degudes a la Covid.

Tots teníem ganes de socialitzar una mica més del que ens havia deixat la pandèmia i vam ser un grup prou nombrós.

L’esdeveniment va tenir lloc al Restaurant Via Granados de Barcelona, el 18 de desembre de 2021. En un acollidor saló privat, amb bon ambient i amb un menjar i servei força bons, vam gaudir d’uns moments de germanor.

El moment més emocionant i trist alhora va ser el recordatori que es va fer dels dos estimats amics que ens han deixat, na Joana Tarín i en Jordi Sotorra, quan es van dir unes sentides paraules d’afecte i estimació envers ells per acabar amb un fort aplaudiment per part de tots els amics presents en el dinar.

Però havíem de seguir endavant amb l’acte i com és costum es van repartir els nous Cartularis entre els assistents i seguidament vam reprendre el sorteig de regals, que durant tot aquest temps no s’havia pogut fer. El trobàvem a faltar, ja que dona un toc festiu a les nostres celebracions, conduït com sempre pel nostre amic Àngel Gordon. Van ser nombrosos els regals per al sorteig, al qual van contribuir els assistents al dinar. I no podia faltar la típica panera de Nadal amb productes catalans aportada per l’Institut.

A les postres es va fer un brindis per tal de felicitar-nos entre tots les festes nadalenques.

També vam tenir el nostre moment de poesia en el qual la nostra amiga i poetessa Raquel Serra ens va obsequiar amb un bonic poema de Nadal.

I el nostre amic Manel Esteban ens va començar a donar una primera informació sobre les properes visites que estava preparant.

Va ser un dinar en què tots vam gaudir de la companyia dels amics amb bona camaraderia i que tant enyoràvem, després de tot el temps d’enclaustrament. Van ser uns moments d’aire fresc que es van agrair.