SORTIDA AL CASTELL DE MONTESQUIU I EL MUSEU DEL COURE

La sortida cultural serà el divendres 29 d’abril de 2022

26

Com recordareu, us vam enviar un missatge per tal de saber quin dia us aniria millor per fer les visites de l’Institut. Hi ha hagut una mica de disparitat.

Però hi ha més persones que els hi agradaria o els hi va millor el divendres. Per tant, intentarem combinar els dos dies per tal de fer-ho el millor possible per a tothom.

En aquesta ocasió, per la visita al Castell de Montesquiu i el Museu del Coure, la data més adient per quasi tothom ha estat el divendres 29 d’abril.
Tanmateix, el castell, el museu i el restaurant també ens van indicar que millor el divendres que el cap de setmana per fer les visites.

Com veureu en fulletó adjunt, en principi anirem a visitar el Castell de Montesquiu on ens faran la visita guiada per tot el castell. Després anirem a dinar al Restaurant Ca l’Ermità al costat del Santuari del Puig d’Agut que gentilment ens deixaran visitar.

I tot acabat de dinar en dirigirem cap a les Masies de Voltregà per fer la visita guiada del Museu del Coure.

Com podeu veure un itinerari molt complet i força interessant.

Trobàreu tots els detalls, lloc de trobada i horaris, junt amb imatges i informació dels llocs que visitarem, en un fulletó adjunt que l’amic Manel ens ha preparat.

Preu: 63 €  (inclou:  autocar, dues visites guiades i dinar.

Esperem que aquesta visita us agradi. I encara que la pandèmia sembla que vagi de baixa, no oblideu la mascareta.

Reserves i informació: Lluïsa – 667 760 309

La reserva es tancarà el dia 25d’abril. Encarà que, els que estigueu interessats, ús agraírem que feu la reserva telefònica o per WhatsApp, al més aviat possible,  per tal de saber el nombre de places a l’autocar. Gràcies.