DINAR NADALENC I DE GERMANOR

EL 18 DE DESEMBRE DE 2021

56

Aquest any, ens fa força il·lusió poder tornar a celebrar el DINAR NADALENC I DE GERMANOR, ja que l’any passat a causa del fet que ens trobàvem en plena pandèmia no el vam poder fer. Se celebrarà el pròxim 18 de desembre, dissabte, i tindrà lloc al Restaurant VIA GRANADOS, al carrer d’Enric Granados, 67 de Barcelona, on gaudirem d’un bon àpat en un saló  reservat força acollidor i alhora  modern, tot acompanyat d’un bon ambient de germanor, que ja fa falta després de tant de temps de restriccions

Un cop acabat el dinar i com és costum es passarà a fer la presentació i lliurament del CARTULARI número 45.

Després del lliurament, aquesta vegada en cregut que estaria molt bé tornar a fer el festiu sorteig de regals, en el qual col·laboren els assistents al dinar amb la seva aportació de regals. Entre tots ells se sortejarà, com en anys anteriors, el tradicional lot de productes nadalencs.

La trobada serà a les 14.15 hores al Restaurant, on se servirà una copa de benvinguda.

Us hi esperem per passar-ho, com sempre, amb bona camaraderia i alhora us desitgem

BONES FESTES!

Preu 45 € Reserves: 667 760 309 Lluïsa