SORTIDA A AGRAMUNT

Aquesta visita està programada pel dissabte, 16 d’octubre de 2021

13

VISITA AL CONJUNT MONUMENTAL D’AGRAMUNT

Us convidem a fer una altra sortida cultural que trobareu força engrescadora com totes les que l’amic Manel Esteban ens proposa.

La sortida serà el dissabte 16 d’octubre i anirem en autocar a la població d’Agramunt, on farem una visita guiada per tot el Conjunt Monumental de la vila i on ens aniran explicant la història i fets dels diferents llocs entre ells; pont medieval, plaça del Mercadal, església de Santa Maria, refugi Antiaeri de la Guerra Civil, etc…

Més detalls, lloc de trobada i horaris junt amb imatges dels llocs que visitarem els trobareu en un fulletó adjunt que l’amic Manel ens ha preparat com sempre amb molta cura.

El dinar el farem al Restaurant Crich del mateix Agramunt. Us adjuntem també el menú, que aquesta vegada serà el mateix per tothom.

Després de dinar tal com veureu al fulletó adjunt, farem una visita lliure a les cases de torrons molt típiques de la zona.

Preu: 56 € (inclou autocar, guia, dinar i despeses generals)

Esperem que aquesta visita us agradi. I no oblideu les mesures de protecció i prevenció, gel i mascareta.

Reserves i informació: Lluïsa– 667 760 309

La reserva es tancarà el dia 12 d’octubre. Encarà que, els que estigueu interessats, ús agraírem que feu la reserva telefònica o per WhatsApp  a partir del dia 28 de setembre, per tal de saber el nombre de places a l’autocar.