SORTIDA A L’ESTANY D’IVARS I CASTELL DEL REMEI

Tal com vam informar en el transcurs del passat Sopar d’Estiu , l’Institut ha programat una sortida cultural amb autocar, pel dissabte, 4 de setembre vinent.

20

Visitarem l’Estany d’Ivars on serem rebuts pel guia del Centre d’Informació Cal Sinén, allí ens faran una extensa explicació i després farem un passeig fins a la Torre d’observació dels ocells, des d’on podrem veure l’estany des de diferents punts de vista.Finalitzada la visita ens dirigirem cap al Castell del Remei. Allí farem un tast de vins, blanc i negre, en el seu Celler. Veurem l’església i el seu entorn.

El dinar serà al Restaurant Xopluc a Boldú /La Fuliola on menjarem un àpat casolà i típic de la zona.

Més detalls, lloc de trobada i horaris junt amb imatges dels llocs que visitarem els trobareu en un fulletó adjunt que l’amic Manel ens ha preparat.

També us adjuntem el menú. El restaurant ens ha demanat per millor servei que escollim el segon plat, que ens podeu dir quan feu la reserva.

En el menú, el que vulgui pot demanar també caragols, plat típic, amb un suplement sobre el preu total de l’excursió de 5 €. També s’ha de dir en el moment de la reserva, per avisar el restaurant.

Preu: 60 € ( inclou autocar, entrades i guies, dinar i despeses generals)

Esperem que aquesta visita us agradi. I no oblideu les mesures de protecció i prevenció, gel i mascareta.

Reserves i informació: Lluïsa  93 325 77 91 – 667 760 309

La reserva es tancarà el dia 30 d’agost. Encarà que, el que estigueu interessats ús agraírem que  feu la reserva telefònica o per WhatsApp abans, per tal de saber el nombre de places a l’autocar. Gràcies.