DINAR DE NADAL PRESENTACIÓ CARTULARI 41

Celebrat el 14 de desembre de 2019, al restaurant VOLAPIÉ de Barcelona

184

DINAR DE NADAL I PRESENTACIÓ DEL CARTULARI n 41

L’any passat, considerant l’opinió d’alguns amics de l’Institut, que recomanaven que per a la presentació del Cartulari de desembre seria millor fer un dinar en lloc del sopar, tal com es venia fent fins ara, es va fer així, amb molt bon resultat, ja que aquest canvi va facilitar la concurrència de més públic i alhora allargà l’estada al restaurant una mica més d’estona després del dinar.

Vist l’èxit de l’any passat, aquest any el dinar de presentació del Cartulari 41 també s’ha fet al mateix restaurant VOLAPIÉ de Barcelona. Igualment vàrem poder disposar de tota la sala de la part baixa d’aquest local, ja que aquesta circumstància resulta molt còmoda per poder desenvolupar tots els actes que any rere any es fan en aquesta presentació del Cartulari.

Com és costum en arribar al restaurant, ens varen oferir una copa de cava de benvinguda, mentre tots els participants a la trobada es saludaven i compartien comentaris.

La sala es va distribuir en quatre taules, i els comensals van poder gaudir d’un bon àpat i van estar animats i distrets com ja ve sent costum. A les taules, les senyores hi van poder trobar un detall nadalenc.

El menú que ens varen oferir va ser un pica-pica  de primer a base de 5 plats de tapes, un segon de 4 diferents plats a escollir i 2 postres també a escollir. “Tot molt bo” va ser el comentari de tothom i molt adient el marinat amb vi i cava de la terra, amb un excel·lent servei i atenció per part dels propietaris del local.

En acabar el dinar, mentre preníem el cafè, l’amic Manel Esteban va fer una exposició dels nous projectes que -com ell diu- té en cartera i que, com sempre, són molt interessants.

Tot seguit la Lluïsa va fer un breu comentari del contingut d’aquest nou Cartulari, i a continuació el va repartir a tots els presents.

Per finalitzar la trobada, com ja és costum, es va fer el tradicional sorteig de regals que, dirigit i amenitzat per l’Àngel Gordon amb la simpatia que el caracteritza, van ser repartits entre els afortunats. Enguany també es va comptar amb la col·laboració de l’empresa El Traginer, que va aportar un esplèndid lot de Nadal, amb productes del país i d’alta qualitat.

Per acabar, en Jaume Bertomeu va fer un brindis per desitjar-nos unes bones festes nadalenques i uns bons desitjos per a l’any 2020.

P.D. Malauradament hem de lamentar el traspàs el passat mes de març de na Josefina Badenas, mare de na Lluïsa,  directora del Cartulari, de la companyia de la qual hem pogut gaudir fins aquest últim dinar de Nadal.