BILLY EL NIÑO

Article de Salvador Domènech, escriptor

72

Per Salvador Domènech, escriptor

Billy el Niño

El Karma al final arriba. Ha estat la Covid-19 qui, entre milers d’innocents, ha fet justícia universal. S’ha emportat un sàdic torturador i, vet aquí les coincidències, també en el llit, com el seu admirat Caudillo, que ha aconseguit després de 45 anys que, dins una autoproclamada democràcia, les altes instàncies del règim i poders fàctics estiguin aconseguint que el llegat franquista encara estigui “atado y bien atado.”

No només no se’l va apartar del cos policial, ni se li van treure les condecoracions tacades de sang, sinó que aquest fet li significà rebre un sou/pensió d’un 50% d’increment. Això sí, no hi ha diners per l’heroic món sanitari que ho està donant tot i més, mentre hem aguantat individus amb medalles parlant amb lèxic militar, fent-nos passar per submisos soldats, per després planificar batalletes en jocs d’Internet, o rascant-se els dallonses. És clar, és el que té ser governats per progressistes amb un ministre censurat pel TEDH, per AI i per relators de l’ONU. Ah, i per la Ñ profunda tot el dolent és culpa dels MHP Torra i Puigdemont.

No m’ha caigut cap llàgrima i sí per les víctimes que van patir la seva crueltat.

El que m’ha explicat el doctor Xavier Baró, de la UIC, sobre informació de torturats, ofèn de mort el gènere humà!