DINAR NADALENC I DE GERMANOR – PRESENTACIÓ CARTULARI NÚMERO 41

El dissabte, 14 de desembre de 2019, al Restaurant Volapié de Barcelona

0 17

 

Aquest any, una vegada més i seguint amb la idea del passat 2018, de fer un dinar per aquestes dates, us convidem a participar al DINAR NADALENC I DE GERMANOR per tancar aquest segon semestre de l’any 2019.

Se celebrarà el pròxim 14 de desembre, dissabte, i tindrà lloc al Restaurant VOLAPIÉ, al carrer Tuset, 3 de Barcelona, on gaudirem d’un bon àpat en un saló interior (reservat per a nosaltres) informal i modern, tot acompanyat d’un bon ambient de germanor. Ja vam estar-hi l’any passat i vam quedar prou satisfets.

Un cop acabat el dinar i com és costum es passarà a fer la presentació i lliurament del CARTULARI número 41.

Després del lliurament no hi faltarà el festiu sorteig de regals, en el qual col·laboren els assistents al dinar amb la seva aportació de regals. Entre tots ells se sortejarà, com cada any, el tradicional lot de productes nadalencs aportat per l’empresa “El Traginer”.

La trobada serà a les 14,15 hores al Restaurant, on se servirà una copa de benvinguda.

Preu : 45€

Preguem confirmació telefònica d’assistència T. 93 325 77 91 (Lluïsa)

La reserva es tancarà el dia 10 de desembre. En el moment de fer la reserva us demanem que escolliu el segon plat, d’entre els seleccionats del menú, per tal de tenir un millor servei a l’hora del dinar.

També podria agradar-te Més de l'autor

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.