SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ DEL CARTULARI 40

Tindrà lloc el 28 de juny de 2019 al Restaurant Trapío de Barcelona

0 22

 

Com és ja un clàssic de la nostra associació, cada any per aquestes dates i un cop finalitzat el primer semestre de les diverses activitats programades, us convidem a acompanyar-nos al proper SOPAR D’ESTIU, en què es farà la presentació del CARTULARI 40.

Amb aquest número es compleixen els 20 anys
de la primera edició de la revista,  de la segona època

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència per tal de celebrar-ho plegats, com a amics i simpatitzants de l’Institut.

El sopar tindrà lloc el divendres 28 de juny al Restaurant TRAPÍO, situat al carrer de l’Esperança 25  de Barcelona, al barri de la Bonanova. Aquest restaurant, molts de vosaltres ja el coneixeu, ja que hi hem estat en diverses ocasions i hem rebut un tracte del qual sempre hem quedat satisfets. El restaurant està ubicat en una torre modernista que disposa d’un espai que resulta força agradable, una terrassa interior amb força encant, molt adient per a la celebració en aquest temps estiuenc. Serem rebuts amb una copa de benvinguda, com és costum, tot esperant el sopar.

Després del sopar es farà la presentació i lliurament del CARTULARI 40 i, seguidament, es farà el sorteig de regals, portats per tots vosaltres, que sempre és un bon final de festa dels nostres sopars.

La trobada serà a les 21.15 hores, moment en què se’ns servirà la copa de benvinguda.

Preu 50.- €

Per més informació i reserves truqueu al 93 325 77 91 (Lluïsa)

 

També podria agradar-te Més de l'autor

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.