DINAR DE NADAL I PRESENTACIÓ DEL CARTULARI 39

Es va celebrar el 15 de desembre de 2018, al Restaurant Volapié de Barcelona

116

 

DINAR DE NADAL I PRESENTACIÓ DEL CARTULARI 39 

Enguany el tradicional sopar de Nadal per a la presentació del Cartulari -en aquest cas el número 39- a petició d’un bon nombre de membres, es va canviar per un dinar.

Aquest àpat es va celebrar al Restaurant Volapié de Barcelona. Tot i que el dissabte és un dia que el local està tancat, van tenir la gentilesa d’obrir-lo i van posar a la nostra total disposició la part de baix del local i així vàrem poder disposar de tota la sala per a les nostres activitats.

Com és costum, en arribar al restaurant vàrem gaudir d’una copa de cava de benvinguda, mentre tots els participants a la trobada es saludaven i compartien comentaris. Enguany vàrem poder comptar amb l’assistència de nous amics de l’Institut, cosa que ens complau molt.

El fet de disposar de tota la sala per al dinar va fer que poguéssim estar distribuïts en quatre taules, animades i distretes com ja ve sent habitual. A les taules hi havia un detall dolç per a les senyores: una bosseta amb bombons.

El menú va consistir en un primer que incloïa 5 plats de tapes de pica-pica, un segon de 4 diferents plats a escollir i 2 postres també a escollir, tot molt gustós i molt ben presentat, amb un servei i atenció excel·lents per part dels propietaris del local.

Després, a l’hora de les postres, l’amic Manel Esteban va fer una llarga exposició dels nous projectes que té en cartera, que com sempre són molt interessants.

Tot seguit la Lluïsa Goberna va fer un breu comentari del contingut d’aquest nou Cartulari i, acabada la presentació, va repartir uns exemplars als participants al dinar.

Per finalitzar la trobada, com ja és costum, es va fer el tradicional sorteig de regals que, dirigit i amenitzat amb la simpatia de l’Àngel Gordon, van ser repartits entre els afortunats.

Enguany també es va comptar amb la col·laboració de l’empresa El Traginer, que va aportar un esplèndid lot de Nadal amb productes del país i d’alta qualitat.

Per acabar, en Jaume Bertomeu va fer un brindis per desitjar-nos unes bones festes nadalenques i uns bons desitjos per a l’any 2019.