DINAR NADALENC 

El Dinar Nadalenc i presentació del Cartulari n 39, tindrà lloc el dia 15 de desembre, dissabte, al restaurant VOLAPIÉ, c/ Tuset, n 3 de Barcelona

0 8

 

Aquest any, en comptes de fer el tradicional sopar, com és habitual per aquestes dates, hem decidit fer un DINAR NADALENC I DE GERMANOR per tancar aquest segon semestre. Se celebrarà el pròxim 15 de desembre, dissabte, i tindrà lloc al restaurant VOLAPIÉ, al carrer Tuset, 3 de Barcelona, on gaudirem d’un bon àpat en un saló interior (reservat per a nosaltres) informal i modern, tot acompanyat d’un bon ambient de germanor. Un cop acabat el dinar es passarà a fer la presentació i lliurament del CARTULARI número 39.

Després del lliurament no hi faltarà el festiu sorteig de regals, en el qual col·laboren els assistents al dinar amb la seva aportació de regals. Entre tots ells se sortejarà, com cada any, la tradicional panera de productes nadalencs de l’Institut.

Us hi esperem per passar-ho, com sempre, força bé i alhora us desitgem  BONES FESTES!

La trobada serà a les 14,15 hores al restaurant, on se servirà una copa de benvinguda.

En el moment de fer la reserva us demanem que escolliu el segon plat, d’entre els seleccionats del menú, per tal de tenir un millor servei a l’hora del dinar.

Preu: 45 €

Informació i Reserves: 93 325 77 91 (Lluïsa)

 

 

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.