DESCOBERTA PEL PALLARS JUSSÀ – BRAM DEL CÉRVOL

Els dies 28, 29 i 30 de setembre de 2018

0 8

 

Una vegada més, tot començat el retorn de les vacances, l’Institut ha  preparat una nova sortida cultural d’un cap de setmana, de la mà, com les anteriors, del nostre amic en Manel Esteban.

La sortida serà els dies 28, 29 i 30 de setembre d’enguany i en aquesta ocasió serà un recorregut pel magnífic entorn del Pallars Jussà, que ja vàrèm poder gaudir en una altra sortida, però aquesta vegada amb noves descobertes.

Visitarem principalment el Bram dels Cérvols a la serra de Boumort, el llegat dels Dinosaures, a Isona, el Castell de Llordà, l’estany de Montcortés, el monestir de Gerri de la Sal, així com diverses esglésies romàniques i altres espais de força interes.

Dormirem i esmorzarem a Casa Pereforn d’Aramunt, una bonica i acollidora casa rural.

Com la sortida anterior i per tal que surti el més assequible possible aquesta també serà amb vehicles particulars. Quilometratge total aproximat 600 km, consum aproximat 60 litres. (Càlcul aprox. de consum en dièsel:  10 l. als 100 Km = aprox. 60 l., per aprox. 1.2 €/litre = 72€).

El dia 28, divendres, sortirem amb els cotxes a les 8,30 de Gran Via Corts Catalanes, cantonada Rocafort (cantó muntanya). Pel camí visitarem a Tremp l’Epicentre, l’església de la Mare de Déu de Valldeflors i/o el Casal Manyanet. Després de dinar al restaurant Lo Blau a Aramunt, ens vindran a buscar en cotxes 4X4 per portar-nos a visitar el Bram dels Cérvols. Tornarem a la nit a la casa rural. Pícnic i ressopó que ens prepararan a la casa on estem allotjats.

El dia 29, dissabte, després d’esmorzar sortirem cap a Isona per fer una visita guiada al llegat dels Dinosaures. Finalitzada aquesta visita anirem a veure el Castell de Llordà i l’església romànica de Santa Maria de Covet. Dinarem al restaurant Miami d’Isona i després ens dirigirem a Abella de la Conca per visitar l’església de Sant Esteve. I finalment  sopar i tornada a la casa rural per fer-hi nit

El 30, diumenge, esmorzats, ens dirigirem cap a veure l’estany de Montcortés i dins la ruta del Joc de Dames, visitarem el magnífic monestir de Gerri de la Sal. 

Després de les visites anirem a dinar al Restaurant de l’Hotel Terradets on podrem degustar un bon buffet obert. Una passejada per l’entorn, amb el seu magnífic llac i gaudir del paisatge de l’entorn i finalment tornada a Barcelona.

En aquesta sortida igual que en les anteriors, en Manel, que sempre està buscant llocs emblemàtics per visitar, ens ha preparat tot aquest itinerari que creiem que us agradarà força.

 

El preu inclou, l’estada a la casa rural amb dues nits en regim de dormir i esmorzar. Tres dinars,  dos sopars, el lloguer dels vehicles 4X4,  taxes hostalatge, propines I  les entrades i guies incloses en el programa.

Preu: 245 € per persona + part proporcional de carburant i autopistes de cada cotxe (a repartir entre els ocupants del vehicle).

Els interessats feu la reserva telefònica trucant al 93 325 77 91 – 667 760 309 (Lluïsa) per tal de fer la reserva de les habitacions de la casa rural i de les visites dels diferents llocs així com l’organització dels vehicles.

  1. Porteu calçat per muntanya i peces d’abric pel Bram del Cérvol. I no us deixeu la càmera fotogràfica i uns prismàtics.

 

 

 

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.