“FRENTE NACIONAL NARANJA”

Article publicat a "El PuntAvui" el 3 d'agost de 2018

74

SALVADOR DOMÈNECH

Quan sento dels dirigents d’aquest Front exabruptes plens de verí sobre la voluntat majoritària sobiranista republicana a casa nostra, copso de manera fefaent un odi dirigit a constrenyir les llibertats de la Generalitat i del Parlament de Catalunya. No puc deixar de pensar en els quintacolumnistes que actuaven durant la Guerra Civil. Aquells feien la feina d’espionatge als feixistes espanyols. Aquests, a cara descoberta, miren de dividir la societat catalana en bons i dolents, vanagloriant-se de comptar amb els mateixos ideals neofranquistes. Pura supèrbia i supremacisme neofeixista! I ignorància política, com demostra la piulada de Rivera sobre Mandela.

Qui diu el nacionalismo es insaciable s’està projectant, perquè el nacionalisme radical espanyol és qui (fa segles) ha demostrat realitats d’un imperialisme insaciable. Si arribessin a governar més d’un enyoraria als altres partits nacionalistes radicals espanyols; i costa pensant en el PP. Tenen tantes ganes de grapejar poder que farien barbaritats en drets individuals i col·lectius. I com no, serien obedients en els designis dels seus amos en aplicar un capitalisme agressiu, amiguista.

A més, digues amb qui t’ajuntes i et diré qui ets: Falange, SCC, VOX, Borell, el jacobinista xenòfob Valls…

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)