ELS INTOCABLES

Article publicat a "El PuntAvui" el 5 de juny de 2018

92

 

SALVADOR DOMÈNECH

No em referiré a la gent amb l’estatus social més baix a l’Índia, ni a la famosa sèrie d’Eliot Ness dels anys 60. Va dirigit a la casposa casta dirigent de Ñ; en tots els àmbits. Són els que es troben per sobre de la llei, perquè tenen butlla neofranquista.

Quan es diu que ningú està per sobre de la llei, qui fa servir la frase és un esbiaixat i/o un radical nacionalista espanyol. No inclou la casta ancestral, sinó als perjudicats per decisions judicials polititzades. Va contra els anti-sistema i la majoria social majoritària representada al Parlament. Com que no poden bombardejar (ja voldrien alguns), fan servir amb acritud insults, clavegueres i magistrats afins, servidors acèrrims de l’estratègia de fer-nos renegar del dret de construir un estat sobirà. Quantes euroordres fracassades caldran? No saben què és el ridícul; són hidalgos! Campions del maniqueisme (bons i dolents). Qui controla els polítics cocaïnòmans?

Els catalans amenacem, perquè alguns jutges i famosos unionistes volen tenir protecció de franc? Seguint aquest fals sil·logisme, els polítics del govern central i els borbons, que en porten, ho fan perquè la societat madrilenya és violenta? És que són tan tanoques en el seus relats… que no aguanten un examen de màster de la Universidad Rey Juan Carlos!

Sant Quirze (Vallès Occidental)