FORCES (!) DE SEGURETAT (?)

Article publicat a ""El PuntAvui" el 4 de maig de 2018

96

 

SALVADOR DOMÈNECH

De forces sí, però de seguretat –com un tot- crec realment que no ho són. Aquesta afirmació ve sostinguda per l’habilitat que fan servir en l’ús de les porres contra ciutadans pacífics. Per altra part, veure un autocar ple de forces cridant a por ellos, doncs no és la millor manera de definir-los com a garants defensors de la majoria de catalans.

Vist com les gasten, que el destí em guardi d’entrebancar-me amb un gris o tricorni, perquè podria regalar-me un viatge i estada a una residència als voltants de Madrid; això sí, amb el vistiplau de fiscals posats pel PP. L’acusació seria molt evident: terrorisme per atemptat a l’autoritat i per sedició. Aquesta segona, per portar una samarreta i llaç grog, i un xiulet també groc amagat a la butxaca. I desitjar que, arribat el cas, no anés amb els meus nets que tenen globus grocs; llavors segur que em caurien altres delictes: associació il·lícita, tumult i adoctrinament a menors per formar part, tots plegats, d’un CDR.

Té més força un relat elaborat, rebuscat i inventat que una auditoria ministerial. Matrix? No: ¡Unidad de destino en La Manada! Potser els informes –amb omissions de dades- surten de la caserna de Sant Esteve de les Roures. Qui sap.

I que hi hagi encausats, exiliats i presos polítics! Clama al cel!

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)