DESCOBERTA PER L’ALTA RIBAGORÇA, ARAN I ALTA GARONA (FRANÇA)

L'Institut està preparant una nova sortida cultural el cap de setmana 25, 26 i 27 de maig

0 22

L’Institut està preparant una nova sortida cultural d’un cap de setmana, de la mà, com les anteriors, del nostre amic en Manel Esteban.

La sortida serà els dies 25, 26 i 27 de maig d’enguany i serà una nova descoberta pel magnífic entorn de l’Alta Ribagorça, Aran i Alta Garona. A França, a Saint Bertrand de Comminges,  visitarem la seva esplèndida Catedral i gaudirem de la població considerada una de les més boniques de França. També farem una visita, ja que està molt a prop, a les Grottes prehistòriques de Gargas, amb les seves misterioses mans pintades a la roca. Visitarem i dinarem al bonic poble de Canejan. Gaudirem de l’art de les esglésies romàniques de la Vall de Boí-Taüll. Soparem, dormirem i esmorzarem a l’Hotel Mestre a El Pont de Suert (Alta Ribagorça).

Com la sortida anterior i per tal que surti el més assequible possible aquesta també serà amb vehicles particulars. Quilometratge total aproximat 750 km, consum aproximat 75 litres

El dia 25, divendres, sortirem en els cotxes, cada un per lliure, a l’hora que vulgui, per trobar-nos tots al voltant de les 21 hores a l’hotel per sopar i fer-hi nit.

El dia 26, dissabte, després d’esmorzar sortirem cap a França, per veure Saint Bertrand de Comminges i la Grotte de Gargas. Finalitzades les visites anirem a dinar al pintoresc poble de Canejan (Val d’Aran), al restaurant Casa Deó. Segurament, després de dinar, podrem veure l’església de Sant Joan i Sant Cerní de Tolosa, a la mateixa població de Canejan. I tornada a l’hotel de El Pont de Suert per sopar i fer-hi nit.

El 27, diumenge, esmorzats, ens dirigirem cap a veure el  Romànic de la Vall de Boí-Taulll on visitarem les esglésies  de Sant Joan de Boí, Sant Climent de Taüll, Santa Maria de Taüll  i Santa Eulàlia d’Erill la Vall. En una de les esglésies farem una visita guiada. 

Després de les visites anirem a dinar al Restaurant Mallador de Boí.

Una passejada per l’entorn, gaudir del paisatge i tornada a Barcelona.

En aquesta sortida igual que en les anteriors, visitarem llocs força interessants i que estem segurs que no us defraudaran.

El preu inclou, l’estada a l’hotel amb dues nits en regim de mitja pensió. Dos dinars, un al Restaurant  Casa Deó de Canejan i l’altra al Restaurant Mallador a Boí. I totes les visites, entrades i guia incloses en el programa.

Preu: 210 € per persona + part proporcional de carburant i autopistes de cada cotxe (a repartir entre els ocupants del vehicle).

Els interessats us preguem feu la reserva telefònica trucant al 93 325 77 91 – 667 760 309 (Lluïsa) abans del 12 de maig, per tal de fer la reserva de les habitacions de l’hotel i de les visites dels diferents llocs així com l’organització dels vehicles.

Abans del dia 12 de maig us agrairíem que feu l’ingrés de 50 € en concepte de reserva i la resta del total de la sortida abans del dia 21 de maig al compte de l’Institut ES28 – 2038 9929 15 6000094930 (Bankia).

PD: Habitació individual de l’hotel, suplement 15 € per persona i nit


 

També podria agradar-te Més de l'autor

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.