SORTIDA ENTORN SANT LLORENÇ DE MORUNS

I visita al Museu-Centre d'Interpretació de la Vall de Lord, on podrem veure virtualment com és l'Avenc Montserrat Ubach per dintre. Dissabte 7 d'abril 2018

0 48

La sortida serà entorn de Sant Llorenç de Morunys, per fer un recorregut de la mà de dues guies, l’espeleòloga Montserrat Ubach i la geòloga Laura Moreno.

El recorregut consta de quatre rutes a fer. Però nosaltres hem valorat que el més adient per al grup serà la 2a, que només hi ha un petit tram inicial de pujada, la resta és prou planera i no gaire llarga. Resseguírem el single on es troben les Coves del Moro, fins a arribar a la Bauma de Ca la Rita. Aquell que no vulgui caminar aquest tram, l’autocar el portarà al punt de trobada amb els que caminen, que serà la citada Bauma de Ca la Rita.

Són unes rutes de gran bellesa en un entorn totalment feréstec, on la natura se’ns presenta amb tota la seva esplendor. En el recorregut podrem veure l’entrada a l’avenc Montserrat Ubach, que porta el nom de l’espeleòloga que ens farà de guia.

La sortida de Barcelona serà en un confortable microbús. Després de fer la ruta anirem a dinar a l’ILONS RESTAURANT, on farem un bon àpat casolà al mateix Sant Llorenç de Morunys.

Després del dinar visitarem el Museu-Centre d’Interpretació de la Vall de Lord, on podrem veure una exposició permanent i fer una exploració virtual de l’avenc per dintre i poder admirar la seva bellesa i saber com es va formar.

La trobada serà a les 7.45 h per sortir puntualment a les 8 h en microbús, del lloc habitual, Plaça Catalunya (Banc d’Espanya cantonada Av Portal de l’Àngel). (Parada autocars.

Preu tot inclòs, microbús, dinar i despeses, 48 €

Preguem confirmació telefònica d’assistència i reserva abans del dia 3 d’abril.
Telèfon. 93 325 77 91 (Lluïsa)

Com veureu la sortida és prou completa, ja que podrem gaudir d’una natura espectacular, així com de la gastronomia i de la cultura de l’entorn.

I per acabar d’arrodonir aquesta engrescadora sortida, ens acompanyarà a l’excursió en Ramon Pujantell, tota una personalitat en el municipi. Serà tot un luxe. És el pastor que li va ensenyar l’avenc a la Montserrat Ubach, i el president de la Comissió Cultural de Canalda. Ell ens obrirà també l’església de Sant Julià.

PD: També hi ha la possibilitat que algú pugui venir amb el seu propi cotxe. Sempre que ens ho comuniquin per tal de coordinar la sortida.

També podria agradar-te Més de l'autor

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.