SOPAR D’ESTIU I PRESENTACIÓ CARTULARI 38

Tindrà lloc el 29 de juny de 2018 al Restaurant EL TRAPIO de Barcelona.

0 79

 

Un any més, finalitzat aquest primer semestre d’activitats, us convidem a acompanyar-nos al proper SOPAR D’ESTIU, en què es farà la presentació del CARTULARI 38.

Però aquest any és especial, ja que, el nostre president en Jaume Bertomeu compleix 90 anys el mateix dia del sopar i per tant serà motiu de celebració.

Ens agradaria molt comptar amb tots vosaltres per tal de celebrar-ho plegats, no tan sols, com a membres i simpatitzants de l’Institut, si més no com amics per acompanyar-lo i donar-li el reconeixement per la labor desenvolupada per en Jaume Bertomeu durant tants anys.

El sopar tindrà lloc el divendres 29 de juny al Restaurant TRAPÍO, situat al carrer de l’Esperança, 25 de Barcelona, al barri de la Bona nova. Aquest Restaurant en què ja hem estat en altres ocasions i del qual sempre hem quedat satisfets, està ubicat en una bonica torre modernista que disposa d’un espai força agradable, una terrassa interior, on celebrarem l’àpat. Serem rebuts amb una copa de benvinguda, com és costum, tot esperant el sopar. És un lloc encantador, idoni per la celebració en aquest temps estiuenc.

Després del sopar es farà la presentació i lliurament del CARTULARI 38 i, seguidament, es farà el sorteig de regals, portats per tots vosaltres, que sempre anima els nostres sopars i alguna sorpresa més.

La trobada serà a les 21.15 hores, moment en què se’ns servirà la copa de benvinguda.

Preu: 50,– €

Preguem confirmació telefònica d’assistència. La reserva es tancarà el dia 25 de juny.

Per informació  menú i reserva. T. 93 325 77 91 (Lluïsa)

El sopar està obert a tothom que si vulgui apuntar.

 

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.