MALDAT

Article publicat a "El PuntAvui" el 27 de febrer de 2018

73

 SALVADOR DOMÈNECH

Maldat és dir que la llei està per sobre de la convivència ciutadana. Maldat és assegurar que l’escola catalana adoctrina i voler grapejar, de manera facinerosa, el català. Maldat és inventar-se acusacions pel fet de pensar diferent dels qui manen a Madrid. Maldat és mantenir a la presó i a l’exili homes públics innocents, estimats, votats per la majoria de la població, pel sol fet de no renunciar a llur ideologia. Maldat és emprar lleis tenalles com a eina política. Maldat és portar als jutjats un actor per fer-se una fotografia amb un nas vermell al costat d’un tricorni. Maldat és la connivència del CNI amb l’iman de Ripoll i que els grisos delatessin a una cèl·lula jihadista que hi havia un mosso infiltrat. Maldat és afirmar que TV3 és manipuladora, propagandista. Maldat és mantenir –davant les evidències fílmiques- que els piolins van ser rebuts amb violència directa l’1-O. Maldat són els tweets de Daniel Baena…

La maldat es troba a l’antítesi de l’ètica. Ells saben què és, però no l’exerceixen. Tenen moral, això sí, però esbiaixada amb la mà aixecada d’¡Arriba España! La moral del conqueridor, que vol imposar el seu pensament únic, fent les trampes que calguin per a que no deixem de ser els colons peninsulars de la metròpoli. Són l’exemple exponencial de les fake news!

Sant Quirze del  Vallès (Vallès Occidental)