SOPAR NADALENC  PRESENTACIÓ CARTULARI 37

Celebrat el 16 de desembre de 2017, a l'Hotel-Restaurant Market de Barcelona

149

Aquest any el sopar de Nadal es va celebrar a l’Hotel Restaurant Market, a l’elegant i confortable saló Portobello.

Com de costum vàrem poder gaudir d’una copa de cava de benvinguda, alhora que es va aprofitar l’avinentesa per poder-nos saludar, després del temps transcorregut des de l’última trobada.

El menú que vàrem poder degustar va ser molt ben triat, i amb molt bona qualitat, així mateix tots els presents van poder escollir de cada plat entre diverses opcions.

A les postres, a l’hora del cafè, l’amic Manel Esteban va fer una exposició molt detallada del projecte de visites pel pròxim primer semestre de 2018: descoberta per l’Alta Ribagorça, Vall d’Aran i Alta Garona (França), Romànic de la Vall de Boí Taüll, i Aigües Tortes, així com el projecte d’una visita a El Tarròs, lloc de naixement del president Companys, a Caldetes, al Palau Güell, a la Casa de les Punxes, etc. Com es pot veure l’amic Manel no para de pensar i organitzar activitats perquè no estiguem parats. Fantàstic!!!.

Tot seguit, la directora del CARTULARI va llegir un poema de l’amic Manel Tosca, titulat US VOLEM A CASA

A continuació va tenir un record emocionat pel traspàs de l’amic Mariano Montia el passat dia 11 de setembre de 2017 i tot seguit, com és habitual, va fer un breu resum del contingut del present Cartulari 37, que va ser repartit entre tots els assistents.

Per finalitzar la trobada, seguint la tradició, es va fer el tradicional sorteig de regals que, dirigit i amenitzat amb la simpatia de l’Àngel Gordon, van ser repartits entre els guanyadors . Enguany es va comptar amb la col·laboració de l’empresa El Traginer, que va aportar un esplèndid lot de Nadal, amb productes d’alta qualitat.

Per acabar, en Jaume Bertomeu va aixecar la seva copa per fer el brindis i desitjar-nos a tots un bon Nadal i bons desitjos per a l’any vinent 2018.