HORROR

Publicat a "El PuntAvui" el 28 d'agost de 2017

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, parlant amb els Mossos d'Esquadra abans de l'arribada de Leo Messi i el seu pare a l'Audiència de Barcelona, el 2 de juny del 2016. (Horitzontal)
108

 

Salvador Domènech

Després de dos anys al nivell 4 d’alerta, què ha fet el gobierno pels Mossos? Tenen accés a les dades estatals del CITCO? Els han deixat incorporar al sistema Europol? Per què s’oposaven al increment de 500 noves places? Per què han esperat vuit anys a realitzar una Junta de Seguretat d’aquí? Sabia alguna cosa el CNI, i per tant el Ministeri de l’Interior, de la possibilitat d’atemptats? Els hi importa la nostra vida, a part de treure’ns els diners i retornar-nos xavalla en serveis?

És curiós que poc abans dels atemptats hi haguessin polítics que parlessin de terror i d’aiatol·làs respecte als que volem exercir la nostra sobirania a les urnes! I periodistes i poltroneros que, dins la desgràcia, barregin naps i cireres, culpant (de manera clara o velada) a la Generalitat i al procés! No tenen consciència. Immorals! Són acòlits a sou de l’unionisme radical.

La mentida és la clau de volta per saber si una persona és bona. En la mentida rau tota la baixesa humana. Hi ha individus que, sense escrúpols, l’exerceixen regularment a nivell de parella, amics, feina… En aquest cas ho fan amb tics de clavegueres. Per sort les persones senzilles van veient tot aquest muntatge. I que hi ha humans que en el seu ADN porten un gen que ens repugna: gen-tuza.

St Quirze (Vallès Occidental)