Sopar d’Estiu Presentació Cartulari n 36

El sopar serà el divendres 30 de juny i tindrà lloc al Club Metropolitan - Restaurant Iradier, situat en una esplèndida finca noble del segle XIX, al carrer de les Escoles Pies, 105 de Barcelona, a la zona de Sant Gervasi-Bonanova.

0 144

 

Ja està tocant a la fi aquest primer semestre, el qual ha estat ple d’activitats programades per l’Institut. En aquest SOPAR D’ESTIU us convidem a acompanyar-nos en una vetllada que esperem serà molt agradable, tant per l’entorn com de la bona harmonia de què gaudeixen aquestes celebracions. En aquesta ocasió farem la presentació del CARTULARI 36, on queden reflectides, com sabeu, totes les nostres activitats.

En la carta que veureu a baix d’aquestes línies hi trobareu tota la informació del sopar

També podria agradar-te Més de l'autor

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.