Sortida cultural a la Noguera i Pallars Jussà

L'Institut està preparant una sortida cultural, de la mà del nostre amic en Manel Esteban, que és el que es fa càrrec de tota l'organització d'aquesta visita cultural d'un cap de setmana

0 119

.La sortida serà els dies 19, 20 i 21 de maig d’enguany i serà una descoberta pel Pallars Jussà i la Noguera amb uns esplèndids paisatges i llocs molt interessants per visitar, tot al voltant del Monestir de les Avellanes.

El Punt de Trobada serà el dia 19 al carrer Rocafort 451, xamfrà Gran Via de les Corts Catalanes, costat muntanya a les 19,00 h per sortir a les 19,30 h.

L’estada serà al Monestir de les Avellanes, on soparem, dormirem i esmorzarem.
El primer dia a la Noguera podrem veure: Os de Balaguer, El Castell medieval i Museu de les Campanes. Dinar al Pastisser del Pont d’Alentor i visita a Seró – Espai Transmissor, on veurem les estàtues-menhirs de més de set metres, de fa 5500 anys; veurem el Monestir de la Mare de Déu del Salgar; a Rubió de Baix, visitarem el Celler Rubió de Sols amb tast, sopar i sessió d’estels amb visió del firmament. Dormir i esmorzar al Monestir.

El segon dia al Pallars Jussà visitarem: el Castell i la Col·legiata de Mur. Dinarem a l’Hotel Terradets, amb unes vistes precioses al llac i tornada a Barcelona.

Això vol ser una proposta de la sortida perquè els que ho considereu interessant us ho apunteu a l’agenda i feu la reserva adient.

Per tal que la sortida surti el més assequible possible hem pensat a fer-la amb vehicles particulars. Quilometratge aproximat 515 km, consum aproximat 50 litres.

El preu inclou estada al Monestir de dues nits, un sopar i dos esmorzars, dos dinars, un al Restaurant Pastisser del Pont d’Alentor i l’altre dinar a l’Hotel Terradets i un sopar molt especial amb visió dels Estels al Celler. Estan incloses també totes les visites concertades en el programa.

Preu: 180 € per persona + part proporcional de carburant de cada cotxe (a repartir entre quatre o cinc persones per vehicle).

Per fer la reserva  i trobareu els detalls al programa adjunt.

 

 

 

També podria agradar-te Més de l'autor

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrónic no será publicada.