Presentació Cartulari 35 

Sopar de Nadal 17 de desembre de 2016 

232

Aquest any per diverses raons la celebració del sopar que tradicionalment fem per Nadal ha tingut una concurrència menor que la d’altres anys, però sempre mantenim el mateix ànim de passar-ho bé i poder-nos desitjar unes bones festes de Nadal i un feliç any nou.

El sopar en va celebrar en el saló Balmes de l’Hotel Evenia Rosselló. Aquest cop, al ser menys que en altres ocasions, a fi i efecte de poder estar més junts, es va fer en una taula imperial, en lloc de vàries taules com solem fer sempre.

Mentre esperàvem que servissin les postres, la Lluïsa va dirigir unes paraules per agrair la gran tasca que està fent el company Manel Esteban, a qui se li va fer entrega del diploma en reconeixement del seu suport a la cultura i la llengua catalanes. En Manel va dirigir unes paraules d’agraïment pel reconeixement que li acabaven de fer.

Al mateix temps en Manel va aprofitar per explicar els projectes en què està treballant (que són molts) de cara a les properes activitats.

Tot seguit l’Àngel Gordon va anunciar el cessament del cap de redacció, en Lluís Goberna i Casacuberta, que per motius d’edat ha deixat el càrrec, i també va recordar que en el mateix Cartulari que es va presentar es deixa constància amb un recordatori de la tasca desenvolupada per ell durant tants anys. Alhora va quedar constituït un consell de redacció format per en Jordi Sotorra i en Manel Esteban. Com a nou membre del consell de redacció vaig intervenir per exposar l’empenta que se li vol donar a l’institut; amb aquesta voluntat es vol millorar i incrementar la comunicació mitjançant els correus electrònics amb l’objectiu de poder tenir més participants en les activitats que es realitzen.

Tot seguit la directora del CARTULARI va fer com sempre una presentació detallada del número 35, que es va lliurar a tots els assistents.

I com a cloenda d’aquest acte, seguint la tradició, es va fer el tradicional sorteig de regals, dirigit i amenitzat per l’amic Àngel Gordon.

Un esdeveniment no deixa de ser un esdeveniment encara que es parli d’un mateix, per la qual cosa haig de dir que la meva dona, la sra. Emy Yebra, va ser l’agraciada amb el premi gros del sorteig d’aquest sopar nadalenc, que consistia en una important panera plena de productes ecològics de qualitat i del país. La sort no es busca, és fruit de la casualitat.

I per acabar en Jaume Bertomeu va fer el brindis per desitjar-nos a tots un bon Nadal i bons desitjos per al present any.