Sopar d’Estiu Presentació Cartulari 34

Aquest any la presentació del Cartulari 34 es va fer el dia 1 de juliol tot seguint la norma establerta per l'Institut de fer-la en el tradicional sopar d'estiu, que enguany es va celebrar en el restaurant El Trapio.

150

 

Com és costum, a mesura que anaven arribant els assistents al restaurant, ens servien una copa de cava de benvinguda, mentre ens saludàvem i compartíem tertúlia.

Després de gaudir d’un bon sopar, amb un excel·lent servei, amanit amb les converses de cadascuna de les taules, a les postres es va felicitar a en Jaume Bertomeu i se li va oferir un pastís pel seu aniversari. Ell mateix va dirigir unes paraules d’agraïment per la felicitació rebuda i per l’assistència de tots els presents, alhora que va fer el brindis de costum. Tot seguit donà la paraula a la Lluïsa Goberna, que primer de tot va mostrar el seu agraïment als nous redactors que s’han incorporat en aquesta edició: els Srs. Eliseu Massana, Prebost del Capítol dels Homes de Paratge; en Manel Tosca, Clavari del Capítol; i en Jaume Martell, antropòleg social i cultural, que ens acompanyà en aquest sopar. Al mateix temps, manifestà el seu desig que segueixin col·laborant amb els seus articles en el nostre Cartulari. Després d’aquestes paraules dirigides als nous redactors, va fer una breu síntesi del contingut del Cartulari 34, que seguidament va ser lliurat a tots els assistents.

Seguint la tradició, el bon amic Àngel Gordon va ser l’encarregat de conduir el sorteig de regals, i en cada regal va posar el seu toc d’humor.

En Jaume Bertomeu tornà a prendre la paraula per donar per finalitzat aquest primer semestre d’activitats, i ens cità per al proper, i agraint un cop més l’assistència de tots els presents va desitjar a tots unes BONES VACANCES.