Sopar Nadalenc Presentació Cartulari 33

Un any més l’Institut va celebrar el passat 19 de desembre de 2015 el Sopar Nadalenc i de Germanor

105

Aquesta vegada es va celebrar a l’Hotel Evenia Rosselló de Barcelona. Després de l’habitual copa de benvinguda en la cafeteria de l’hotel, que donà peu a una cordial tertúlia dels assistents, es va passar al Saló Balmes per iniciar el sopar. En aquest confortable saló decorat amb uns magnífics vitralls vam degustar i gaudir d’un bon àpat nadalenc.

Abans d’iniciar el sopar va tenir lloc l’acte de lliurament del diploma de Membre d’Honor de l’Institut a la senyora Mercedes Rey, concedit per la seva fidelitat a l’Institut. Diploma que li va entregar el president de l’Institut en Jaume Bertomeu.

Després del magnífic sopar la nostra amiga Joana Tarín va llegir un emotiu poema nadalenc, escrit per ella mateixa.  En finalitzar va rebre un fort i calorós aplaudiment de tothom, ja que el poema feia referència a la problemàtica actual que pateixen tantes famílies del nostre entorn.

El president de l’Institut va agrair a tothom la seva assistència i els va desitjar unes bones festes nadalenques i una bona entrada d’Any Nou. Seguidament va fer un brindis al qual s’hi  van  afegir amb força animació tots els assistents.

Tot seguit la directora del Cartulari va presentar i explicar esquemàticament el contingut del Cartulari 33, que es va lliurar a continuació a tots els assistents.

I per finalitzar aquest l’acte es va dur a terme el sorteig de regals, que en aquesta ocasió va ser un èxit d’aportació per part dels membres. Com fa ja molts anys, el nostre amic Àngel Gordon va conduir aquest tradicional sorteig.

Entre els esplèndids regals podem destacar les magnífiques litografies del reconegut pintor català Jordi Rollan, i com a colofó es va sortejar la ben assortida panera de productes nadalencs, que va guanyar l’amic Gonzalo Luengo.

Com sempre en aquests sopars hi va haver entre els assistents un bon ambient de germanor i es va gaudir d’una molt bona estona entre amics.