IMAGINARI D’ESFERES Exposició de LLuïsa Goberna

Durant el transcurs de l'acte que va tenir lloc a Sabadell amb el nom de "FERIA ESPIRITUALMENTE ", els dies 7, 8 i 9 d'octubre passat, vam poder veure l'exposició de pintures IMAGINARI D'ESFERES, de Lluïsa Goberna.

242

L’artista pintora va presentar una bona col·lecció de la sèrie Esferes en la qual ha treballat últimament, així com diversos quadres de creacions digitals sobre tela i bastidor.

En aquest principi de segle, la humanitat està travessant per moments molt difícils en diferents àmbits de la societat i això fa que molta gent tingui un mateix pensament.

La pintora Lluïsa Goberna ha sintetitzat amb una magnífica explosió de colors, amb harmonia i bon gust, una sèrie de quadres, als quals ha anomenat “Imaginari d’Esferes”. La seva obra reflecteix el corrent espiritual que existeix en diferents àmbits artístics i recull el pensament de molts artistes que d’una manera o altra ho senten així.

“Imaginari d’Esferes” és una recerca  incansable de la llum que cadascun de nosaltres porta en el seu interior i que, plena de sentiment i sensibilitat, Lluïsa Goberna ha sabut canalitzar.

La Fira va ser un èxit d’assistència i d’organització, en la qual el públic va valorar de forma molt positiva l’obra de l’artista, fins al punt que no van parar de fer-li  fotografies .

El Director de la Casa del Tibet, el Lama Ven. Thubten Wangchen va visitar l’estand abans de començar un taller de mantres.

Van visitar l’exposició Maria López i en Dani González, organitzadors de la “FERIA ESPIRITUALMENTE”, així com diversos ponents; la Dra. S. Mohanambal (doctora en medicina ayurvèdica), que va impartir una interessant conferència; en Eduardo Sánchez, representant per Espanya i Llatinoamèrica del popular llibre The Secret”; l’amic i membre de l’Institut, Àngel Gordon, professor de Control Mental que va impartir dues conferències i en una d’elles va presentar l’audiovisual “Viaje alucinante al fondo de la mente”, amb la impactant música New Age de Michel Huygen, junt amb les espirituals pintures de Tomás C. Gilsanz, pintor còsmic.