Lluïsa Goberna mostra el seu GRESOL D’ESFERES al Reial Cercle Artístic de Barcelona

L’artista barcelonina Lluïsa Goberna va exhibir la seva darrera exposició Gresol d’esferes a la Sala Joan Abelló del Reial Cercle Artístic de Barcelona del 25 de novembre al 6 de desembre de 2010.

210

Nombrosos amics de la Lluïsa i membres de la Unió d’Artistes, de la qual és membre cofundadora i coordinadora, van assistir a l’acte inaugural que va comptar amb la presència del president del Reial Cercle Artístic, Josep Fèlix Bentz, encarregat de presentar l’exposició, i que va repassar la trajectòria de l’artista i va recordar que es va iniciar artísticament creant màscares l’any 1984. Tan bon punt va acabar la seva intervenció, Lluïsa Goberna es va adreçar al públic per agrair la seva assistència i per donar unes breus pinzellades sobre l’exposició que presentava, inspirada principalment en formes esfèriques. “De sobte -va explicar l’artista- vaig sentir la necessitat de pintar quadres que tinguessin com a rerefons aquesta forma geomètrica en el seu contingut”.

Gresol d’esferes presenta una trentena de quadres on queda reflectida la generosa imaginació de l’artista i una paleta de vius colors que aporten una personalitat pròpia a cadascuna de les obres, alguna d’elles qualificada com de “visionària” per algun dels visitants. L’exposició inclou obres realitzades amb diverses tècniques: pintura acrílica, mixta i digital amb tela. La pintura digital és un nou concepte artístic que Lluïsa Goberna va començar a experimentar l’any 2005.

Per més informació de l’obra de l’artista vegeu el blog: http://lluisagoberna.blogspot.com